waarom?

Missie

Drs. Sella van de Griend studeerde Communicatie Management en heeft een pedagogische achtergrond. Met haar praktijk Sella’Vie helpt Sella ouders aan meer ontspanning en plezier in ouderschap. Door coaching en workshops. Ze ziet de worstelingen van ouders en hoort regelmatig ‘dit moet iedere ouder weten!’ Ze besloot haar expertise te beschrijven in het boek ‘HAPPY KIDS’. Een unieke combinatie tussen psychologie, communicatie en opvoeding. Dr. Jeroen Terpstra noemt dit boek ‘een praktische handleiding voor een betere opvoeding’. Sella ontwikkelde de HAPPY-methode. Dit is een eenvoudige manier van communiceren met kinderen om het zelfvertrouwen te versterken, van kinderen én volwassenen. De HAPPY-methode is vertaald in songs, voor kids van 0 – 10 én hun ouders. Met veel plezier is deze mooie en educatieve CD gemaakt met Milou Spaargaren. Rechts bovenaan deze site is de HAPPY Song te horen.

Om bij te dragen aan nog meer HAPPY KIDS behaalde Sella haar diploma voor basisschooldirecteur en startte als particulier initiatief de HAPPY KIDS basisschool Xperience. De BASISschool bouwt namelijk mee aan de basis van kinderen die ze de rest van hun leven meenemen. Op deze basisschool speelt de ontwikkeling van persoonlijk leiderschap een belangrijke rol. Het is zo intens mooi en dankbaar werk!

Missie: Make the world more beautiful by making people more HAPPY with themselves!

“Het is mijn missie om bij te dragen aan meer HAPPY in de wereld door het vergroten van zelfvertrouwen van kinderen en volwassenen. Want hoe je over jezelf denkt, bepaalt wat je wel en niet doet, wat je wel en niet laat gebeuren. Maak je keuzes voor succes en gezondheid of niet? Zelfvertrouwen is de basis voor een gezond en gelukkig leven!

Met heel veel plezier werk ik aan diverse HAPPY activiteiten: coaching, workshops, het boek, de CD en een basisschool. Al vele mensen hebben in de afgelopen jaren (kosteloos) hun medewerking verleend aan de HAPPY activiteiten, ieder vanuit zijn eigen kwaliteiten, omdat ze achter de boodschap staan. Heerlijk vind ik dat, deze samenwerking en verbinding! Daar ben ik erg dankbaar voor. Samen kunnen we echt meer bereiken.

Ik prijs je gelukkig als jij HAPPY bent. Als het meer kan, dan hoop ik dat je hier wat vindt dat daaraan bijdraagt.

Hartelijke groet,

Drs. Sella van de Griend