Begeleiding

Next Ambition Programma

Sella richtte Sella’Vie op om bij te dragen aan meer moois in de wereld door persoonlijk leiderschap van  mensen te versterken. Het begon met coaching, workshops, lezingen, het schrijven van het boek HAPPY KIDS, de kern van het boek vertalen in een CD met songs voor kids en het opzetten van een HAPPY KIDS basisschool. 

Er valt veel over de zeggen, maar bottom-line gaat het hierover: become the expert of your live! En geef vanuit daar de mensen om je heen de ruimte om dat ook te worden. Word een expert in leiderschap en breng je leven, je gezin, je business, je team naar een next level.

Momenteel laten de werkzaamheden van Sella als directeur-bestuurder van de HAPPY KIDS basissschool Xperience alleen nog ruimte over voor het aanbieden van het Next Ambition Programma.

Next Ambition Programma

Persoonlijk leiderschap is de basis van jouw leven. 

Genoeg geploeterd, gezweet, getreurd. Het is tijd voor je volgende ambitie!

Wie ben jij? Wat wil jij neerzetten? Prive en/of zakelijk. Wat laat jou stralen? Echt stralen?.

Become the expert of your live!

Next Ambition Programma is een individueel programma van 6 maanden. Sella loopt met je mee naar en zelfs in je volgende ambitie.

We hebben maandelijks een gesprek van 3 uur en een 1,5 uur online call, inclusief de mogelijkheid tot mail door de week. In het tijdperk van Corona is het gesprek van 3 uur online.

Nieuwsgierig? Weten of dit past bij jou? Neem contact op via: sella@sellavie.nl

“Ver voorbij de ideeën over goed en fout is een plek. Ik ontmoet jou daar.”

-Rumi-